Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, înainte de consultările cu Klaus Iohannis: Mergem din respect pentru instituția prezidențială

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 octombrie 2021

Marcel Ciolacu a anunțat luni, 11 octombrie, că Partidul Social Democrat va fi prezent la consultările cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni „din respect pentru instituția prezidențială”, cu o delegație formată din președintele partidului, secretarul general, dar și 3 aleși locali ai PSD.

Mergem (n.r. la Palatul Cotroceni) din respect pentru instituția prezidențială, nu din respect pentru cei care au creat această criză politică. Vin însoțit de Paul Stănescu (n.r. secretarul general al partidului) dar și de trei tineri din administrațiile locale, să vadă și domnul președinte că nu sunt frustrați că sunt de la PSD, ci de ce pățesc românii în administrațiile lor”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul ședinței Consiliului Politic Național al social-democraților.

Președintele PSD a precizat că social-democrații îi vor prezenta președintelui Klaus Iohannis un plan de combatere a crizei COVID-19 și 10 propuneri pe termen scurt pentru gestionarea situației sanitare.

PSD a ales să meargă la Cotroceni cu 3 aleși locali ai partidului, în contextul în care Guvernul a alocat, săptămâna trecută, peste un miliard de lei pentru primării și prefecturi.

Sume importante au primit administrațiile conduse de PNL și UDMR, în timp ce municipiile conduse de primari USR, PSD sau care nu l-au susțin pe Florin Cîțu pentru șefia partidului s-au situat la polul opus.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *