Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Iată avizele şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI funcţiona în legalitate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu a prezentat, duminică, pe Facebook, mai multe documente care ar atesta faptul că DSP Neamț a avizat modificarea structurii a Spitalului Județean Piatra Neamț, după ce premierul a afirmat că nu exista niciun aviz de genul din partea Direcției de Sănătate Publică.

Manipularea ordinară şi minciuna peneliştilor trebuie să ia sfârşit! Iată avizele şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI de la etajele 2 şi 3 ale Spitalul Judeţean Neamţ funcţiona în legalitate. Orban şi prefectul de Neamţ trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit acolo!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Manipularea ordinară și minciuna peneliștilor trebuie să ia sfârșit! Iată avizele și autorizația DSP care demonstrează…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 15 noiembrie 2020

Premierul României, Ludovic Orban, a precizat că Spitalul Județean de Urgență nu ar fi obținut niciun aviz din partea DSP.

Toate spitalele trebuie să efectueze investiții care să permită respectarea regulilor de protecție împotriva incendiilor și a altor reglementări. Soluția este să efectueze modificări astfel încât să respecte normele. La ora 3 dimineața v-am spus că avem informații clare, s-au efectuat lucrări de construcții. S-au efectuat lucrări, nu au avut niciun fel de aviz din partea DSP, dar repet: există o anchetă în curs preluată de Parchetul General”, a explicat Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *