Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație din ultimii 20 de ani

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 octombrie 2021

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că partidul pe care îl conduce este singurul capabil să scoată România din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani, făcând o paralelă între coaliția formată din PNL și USR și Convenția Democrată din anii 1996-2000.

Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, 13 octombrie, pe Facebook.

Liderul social-democraților arată că România s-ar confrunta cu cea mai mare inflație din ultimii 10 ani, școlile și spitalele nu au bani pentru plata utilităților, o treime din micile afaceri sunt în insolvență sau au fost închise, iar toate aceste lucruri se întâmplă în timp ce sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie.

La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depășit de situație – se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul. Și, la fel ca atunci, indiferent ce combinații ar face, ajungem la același rezultat: doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani”, a adăugat Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *