Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre Executivul condus de Orban: Este cel mai incompetent şi corupt guvern postdecembrist

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu este de părere că Executivul condus de Ludovic Orban ar fi cel mai incompetent și corupt guvern postdecembrist și susține că măsurile de restricție adoptate vineri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență ar fi trebuit luate mai din timp. 

Marcel Ciolacu consideră că măsurile adoptate de CNSU, în combinație cu creșterea numărului de cazuri de COVID-19 raportate zilnic, ar putea fi clasificate drept „dureroase”.

Înţelegem necesitatea unor restricţii. Vreau să vă reamintesc că domnul profesor Rafila ne anunţă de aproape trei luni de zile că trebuie să luăm aceste restricţii, mai ales în ceea ce priveşte transportul în comun. Nu poate decât să ne bucure că, până la urmă, Guvernul o să impună anumite restricţii şi un anumit calendar în prezenţa la locul de muncă, atât în sectorul public cât şi privat. Nu înţelegem de ce au trebuit luate cu asemenea întârziere şi cu cât luăm decizii nu în timp real şi aşteptăm să ajungem la 10.000 de infectări pe zi, cu atât toate restricţiile sunt mai dureroase şi au un efect în economia naţională mult mai profund”, a precizat Marcel Ciolacu, într-o declarație de presă susținută la Buzău.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT Noi măsuri de prevenție adoptate de CNSU: Circulația persoanelor, restricționată pe timpul nopții / Masca de protecție, obligatorie în spațiile publice

Președintele PSD consideră că Guvernul Orban ia anumite decizii în funcție de interesele politice.

„Îmi menţin părere că este cel mai incompetent şi corupt guvern postdecembrist. Nu are nicio coerenţă în deciziile pe care le ia, le ia întotdeauna numai în funcţie de interesele politice, dar îi anunţ că indiferent cât vor dori să intimideze sau să sperie românii, românii deja ştiu că nu pot continua în următorii patru ani cu acest guvern compus din Orban, Cîţu, Raluca Turcan, doamna Anisie, domnul Grindă. Nu cred că suntem atât de blestemaţi să mai stăm încă patru ani cu un asemenea guvern şi condus de un prim-ministru depăşit atât în ceea ce priveşte criza sanitară, cât şi în ceea ce priveşte criza economică”, a adăugat Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: Începe campania electorală pentru parlamentare / Ce reguli au impus autoritățile

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-despre-executivul-condus-de-orban-este-cel-mai-incompetent-si-corupt-guvern-postdecembrist/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *