Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu anunță grup de lucru pentru plafonarea prețurilor la alimente

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 2 februarie 2022

PSD merge înainte cu ideea plafonării prețurilor la alimente. Președintele formațiunii a anunțat miercuri, 2 februarie, constituirea unui grup de lucru la nivelul Guvernului în care să fie analizată această măsură. 

„Am avut o discuție, o să continui să am discuții cu producătorii și reprezentanții hipermarket-urilor să venim cu o soluție accesibilă. Este exclus să revenim la raționalizări și cupoane, dar statul trebuie să ia măsuri încât să nu speculeze unii această lege. Vom constitui un grup de lucru și vom veni cu o propunere concretă în coaliție”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Florin Cîțu deschide ușa pentru plafonarea prețurilor la alimente

Partidul Național Liberal ar putea face o nouă concesie partenerilor de guvernare de la Partidul Social Democrat. După ce Marcel Ciolacu a lansat ideea plafonării prețurilor la anumite produse, așa-zise de bază, Florin Cîțu un spune nu, însă vine cu ideea ca lista să cuprindă toate produsele.

„Plafonarea prețurilor la alimente: Dacă vrem să plafonăm prețurile, ar apărea o discuție în spațiul public. Ori le plafonezi pe toate și spui că prețurile nu cresc la toate produsele, pentru că e un principiu liberal, nu putem alege noi ce produse alegem să nu crească prețurile. ori pe toate, să vedem variante. Nu avem niciun proiect pe masă, nici reforma administrației, nici pensii, nici salarii, discutăm lucruri fără chestii concrete. Apelul meu către Guvern să vină la coaliție cu propuneri concrete și le putem discuta. Din partea PNL e toată susținerea pentru proiecte”, a declarat Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-anunta-grup-de-lucru-pentru-plafonarea-preturilor-la-alimente/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-anunta-grup-de-lucru-pentru-plafonarea-preturilor-la-alimente/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-anunta-grup-de-lucru-pentru-plafonarea-preturilor-la-alimente/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *