Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


Managerul Spitalului Rădăuţi, apel către autorități: Dacă nu vom primi rapid ajutor este extrem de clar că nu vom rezista mult

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 martie 2020 Etichete: , , ,

Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, face un apel către autorități și avertizează că dacă unitatea sanitară nu va primi ajutor “nu va rezista mult”.

 „Dacă nu vom primi rapid ajutor este extrem de clar că nu vom rezista mult. Iar deschiderea UPU Suceava nu reprezintă o soluţie favorabilă atât timp cât nu este susţinută de secţiile necesare funcţionării, în condiţiile în care cele mai multe cazuri sunt direcţionate la noi, la Rădăuţi. Mai mult, pentru unele cazuri care sunt trimise la noi nu avem personal de specialitate. Am mai avut aproape 48 de ore şi ajutorul unor medici de la Iaşi, dar prin deschiderea UPU Suceava aceştia au plecat acolo, iar acest lucru pune o presiune şi mai mare pe cadrele medicale de la Rădăuţi”, a scris managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Traian Andronachi, Spitalul Municipal Rădăuţi a primit „25 de măscuțe de la statul roman, nu 25 de mii”.

„Nu ne este ruşine sa spunem adevărul şi sa solicitam sprijin de la populaţie atât timp cât sprijinul solicitat de la Consiliul Judeţean, DSP, MS, adică autorităţi ale statului în subordinea guvernului, sprijin solicitat prin adrese ca s-a în GALBENIT faxul (ca e urgenta şi nu trimitem cu posta), nu au primit niciun răspuns pana astăzi, 29 martie 2020, h 13.20.. Ba, era sa uit, am primit 25 de măscuțe de la statul roman… 25, nu 25 de mii”, a mai spus acesta.

sursa foto: Crucea Roșie

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com