Thursday, July 4, 2024
Jurnalism corect


Mama lui Vlad Pascu, arestată preventiv pentru 30 de zile

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 15 septembrie 2023

 Miruna Pascu, mama șoferului de 19 ani care a provocat accidentul mortal din stațiunea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, vineri, 15 septembrie.  Miruna Pascu este acuzată că a încercat să influențeze declarațiile unei martore din dosar, astfel încât procurorii să nu afle de la cine cumpăra fiul său droguri.

Potrivit DIICOT,  ar fi exercitat, în mod conștient și deliberat, presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declarații de martor sau să facă declarații mincinoase, într-o cauză instrumentată de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, privind săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

De asemenea, tatăl lui Vlad Pascu este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă, după ce acesta a intrat, joi, cu un scuter, în jurnaliştii prezenţi la DIICOT, unde bărbatul a fost audiat, anunţă Poliţia Capitalei.

„Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool ori de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW