Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


MAE, precizări despre situația românilor implicați în accidentul de lângă Viena

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 1 iunie 2020 Etichete: ,

Ambasada României la Viena s-a autosesizat în cazul celor aproape 50 de români care se aflau în autobuzul care, weekendul trecut, a luat foc pe o autostradă din Austria. MAE precizează că nicio persoană nu a fost accidentată

“Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Viena s-a autosesizat ca urmare a informațiilor apărute în mass-media referitoare la incidentul produs în data de 30 mai 2020, pe autostrada Alland, lângă Sparbach (districtul Mödling, Republica Austria) și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în regim de urgență, pentru a obține informații suplimentare privind identitatea, starea de sănătate a persoanelor implicate și situația acestora, precum și circumstanțele producerii incidentului”, transmite MAE.

Autocarul care a luat foc pe autostradă era înmatriculat în România.

În urma accidentului nu au rezultat victime. Pasagerii au fost preluați de un alt autocar și au continuat deplasarea către țară.

Până la acest moment, la nivelul ambasadei nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/mae-precizari-despre-situatia-romanilor-implicati-in-accidentul-de-langa-viena/ […]

  • リアル ドール 貧 乳 ハウディ、私は時々あなたのブログを読みます、そして私は同じようなものを所有しています、そして私はあなたがたくさんのスパムの発言を受け取るかどうか疑問に思っていましたか?もしそうなら、どのようにそれを減らすのですか、プラグインまたはあなたがお勧めできるものは何ですか?

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *