Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, după ședința conducerii PNL: Am stabilit termenul de 10 iulie pentru desemnarea candidaților la locale

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 iunie 2020 Etichete: ,

Premierul Ludovic Orban a declarat că discuțiile din forul de conducere al PNL au vizat programul de relansare economică și alegerile locale. Orban a precizat că până la data de 10 iulie ar urma să fie desemnați toți candidații PNL.

„Programul economic de relansare pe care Guvernul îl va realiza. Am discutat și despre alegerile locale. Am stabilit termenul de 10 iulie pentru desemnarea candidaților PNL. Am discutat despre programul de dezvoltare locală. Am vorbit și despre programul de extindere a distribuției de gaze naturale de un milion de euro și extindere a rețelei de apă și canal,” a declarat Ludovic Orban.

Ludivic Orban le-a transmis colegilor că este necesar ca reprezentanții autorităților locale să pregătească de pe acum proiecte pentru a putea accesa fondurile europene din noul exercițiu bugetar multianual și mecanismul de redresare economică.

„De asemenea, am discutat chestiuni legate de pregătirea proiectelor legate de noul buget al UE. Am alocat fonduri prin POIM pentru viitorii beneficiari. Am solicitat către colegii mei ca reprezentanții autorităților locale să atragă aceste fonduri nerambursabile pentru elaborarea de studii de fezabilitate și proiecte tehnice,” a mai precizat Orban.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *