Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre legea carantinei: Forma din acest moment ne permite să acționăm eficient

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 16 iulie 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban s-a arătat mulțumit de forma proiectului de lege privind carantina, izolare și internarea persoanelor, care urmează să fie supus la vot în plenul Senatului.

Totodată, șeful Guvernului a subliniat importanța faptului ca legea să fie adoptată cât mai rapid.

„Este foarte important ca această lege să fie adoptată. Sper ca în urma dezbaterilor au fost soluționate toate punctele divergente și am încredere că în cursul zilei de astăzi va fi aprobată legea de plenul Senatului urmând să curgă termenul de sesizare și ulterior să fie promulgată de Iohannis,” a declarat Ludovic Orban.

Cu toate că propunerea de act normativ inițiată de Guvern a fost modificată de parlamentari, Ludovic Orban a conchis că autoritățile vor avea instrumentele necesare pentru a putea acționa pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

„Sigur ca legea a fost modificată față de proiectul pe care l-am depus, forma din acest moment este totuși o formă care ne permite să acționăm eficient împotriva răspândirii virusului și pentru a apăra sănătatea și viața cetățenilor români. Am încredere că în cursul zilei de astăzi vom avea legea care să ne permită să luăm măsuri în vederea combaterii pandemiei,” a declarat Ludovic Orban.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *