Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre alegerile locale: Până la data de 1 martie să avem stabiliţi candidaţii la funcţia de primar în toate localităţile/ La nivelul Bucureştiului vom face o analiză

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 29 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, că obiectivul liberalilor este să stabilească, până la data de 1 martie, candidații în funcția de primar pentru toate localitățile. De asemenea, acesta precizează că pentru alegerile Primăriei Capitalei se va efectua un sondaj de opinie pentru a testa candidații liberali, dar și din alte partide, potrivit Agerpres.

„Obiectivul nostru este ca până la data de 1 martie să avem stabiliţi candidaţii la funcţia de primar în toate localităţile din România şi să începem cel târziu în data de 15 martie campania de stângere de semnături pentru susţinerea candidaturii fiecărui candidat de primar în localitatea în care candidează”, a afirmat Ludovic Orban, duminică, aflat într-o vizită în judeţul Vâlcea.

Întrebat dacă PNL va candida la Primăria Capitalei cu un reprezentant comun cu USR, premierul a răspuns că va efectua un sondaj de opinie pentru a testa candidații liberali cât și din alte partide.

„Vom face o analiză, vom efectua un sondaj de opinie cu reprezentativitate şi la nivelul Bucureştiului, dar şi la nivelul fiecărui sector. Vom testa candidaţii noştri. De asemenea, vom testa şi alţi candidaţi şi vom lua o decizie în funcţie de datele pe care le vom obţine din această amplă analiză sociologică”, a spus Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *