Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Lucian Bode, despre propunerea lui Rareș Bogdan pentru crearea Ministerului Transporturilor Interne: A fost o glumă. Știu că nu plecați după fentă

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 19 iulie 2021

Lucian Bode, ministrul de Interne, susține că propunerea potrivit căreia Ministerul Afacerilor Interne ar trebui să se unifice cu Ministerul Transporturilor, lansată de europarlamentarul Rareș Bogdan, a fost o glumă și le-a transmis jurnaliștilor că „nu au plecat după fentă”.

Eu vă cunosc pe toţi şi ştiu că nu plecaţi după fentă(n.r către jurnaliști). A fost o glumă. Dumneavoastră aţi înţeles foarte bine că a fost o glumă. Sunt câţiva care nu au înţeles. A fost o glumă într-un moment din weekend, când noi ne alegeam conducerea filialei Sălaj şi aşa a considerat dumnealui să facă o glumă. Încă o dată, Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie fundamentală în arhitectura de securitate a statului român. Nu putem să ne permitem nici măcar, aşa, dezbateri de genul celor demarate în zona online de desfiinţare, citez, a Ministerului Afacerilor Interne”, a răspuns Bode, întrebat cum comentează declarațiile lui Rareș Bogdan, citat de Agerpres.

Rareș Bogdan a declarat, sâmbătă, la Conferința de alegeri a PNL Sălaj, organizație județeană condusă de ministrul de Interne, că Bode ar trebui să conducă „Ministerul Transporturilor Interne”.

Eu am spus – sper ca de data asta să nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc – am spus că, la un moment dat, poate ar trebui să facem un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune, Doamne fereşte, ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit presei locale.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/lucian-bode-despre-propunerea-lui-rares-bogdan-pentru-crearea-ministerului-transporturilor-interne-a-fost-o-gluma-stiu-ca-nu-plecati-dupa-fenta/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *