Wednesday, July 3, 2024
Jurnalism corect


Locuitorii din două comune din Alba și Mureș merg iar la vot, după ce candidații primăriilor au obținut aceleași rezultate

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 23 iunie 2024 Etichete: , ,

Un nou scrutin pentru alegerea primarului se desfășoară duminică în două comune din județele Alba și Mureș, ca urmare a rezultatului egal înregistrat de candidați la alegerile din 9 iunie.

Este vorba despre comuna Cheţani din judeţul Mureş şi comuna Poşaga din judeţul Alba. În Cheţani, cetățenii trebuie să decidă între Bega Daniel-Marcel, candidat al Alianţei PMP-Forţa Dreptei, și Emil-Florin Mocan, reprezentant al Partidului Social Democrat. Conform Autorității Electorale Permanente, ambii au obținut 431 de voturi fiecare, dintr-un total de 1.202 voturi valide.

În Poşaga, județul Alba, locuitorii vor alege între Popa Aurelia, candidata Partidului Social Democrat, și Bulgăr Ionel, candidat al Partidului Naţional Liberal. AEP a raportat că aceștia au primit câte 345 de voturi fiecare, dintr-un total de 690 de voturi valide.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00 și vor rămâne deschise până la ora 22:00, cu posibilitatea extinderii până la ora 23:59 pentru cetățenii care se află în incinta secției de votare la ora închiderii, precum și pentru cei care așteaptă la coadă pentru a vota.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW