Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Liderul PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că a blocat proiectul unui centru integrat pentru copiii cu Sindrom Down: Linia roșie a fost depășită / Răspunsul edilului: Terminați parodia și veniți la muncă

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 iulie 2021

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, o acuză pe Clotilde Armand că a blocat proiectul primului centru integrat pentru copiii cu Sindrom Down din România, menționând că ar fi făcut acest lucru din răzbunare față de liberali. În replică, edilul a precizat că susține investiția și le cere liberalilor să nu se mai folosească de dramele unor copii pentru a lupta împotriva ei. 

Zilele trecute s-a întâmplat ceva efectiv de neimaginat la Primaria Sectorului 1: primarul Armand Clotilde a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România. Da, ati citit bine, chiar daca pare absurd si ireal. A făcut asta din răzbunare față de PNL, in dispreț total fața de niște copilași nevinovați, care ar trebui lăsați deoparte de orice joc politic murdar”, a scris Sebastian Burduja, luni seară, pe Facebook.

Sebastian Burduja arată că Centrul integrat pentru copiii cu Sindromul Down ar fi trebuit amplasat lângă Piața Victoriei, pe un teren ce aparține Bisericii Mavrogheni, și că PNL a introdus un amendament în proiectul de buget al anului 2021 pentru ca investiția să poată fi susținută și demarată.

Liderul PNL Sector 1 mai arată că edilul ar fi amânat introducerea proiectului pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local timp de luni de zile, acceptând într-un final ca investiția să fie discutată de consilieri în cadrul ședinței din 2 iulie.

Dar asta nu e tot. Pentru ca nu a reusit sa-și impună un proiect de rectificare bugetara (făcut pe genunchi, fără nicio consultare), primarul Armand Clotilde s-a răzbunat și a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi. Totul este înregistrat, iar înregistrarea e (deocamdată) disponibilă pe site-ul primăriei sectorului 1. Priviți și va minunati cum se răzbuna un primar ales pe copiii cu Sindrom Down. Fără nicio justificare, fără nicio explicație. Cum este posibil așa ceva??!!”, a adăugat Sebastian Burduja.

Acesta solicită primarului să își ceară scuze față de copiii afectați de Sindromul Down, părinții lor și cetățenii Sectorului 1 și arată că liberalii au depus un proiect de Hotărâre pentru rezolvarea situației.

Un ultim mesaj pentru primarul in funcție de la sectorul 1: linia roșie a fost depașită”, a amenințat liderul liberalilor din Sectorul 1.

Răspunsul edilului: Nu mai folosiți acești copii în luptele inutile cu mine

În replică, Clotilde Armand susține că liberalii se folosesc de drama unor copii pentru a lupta împotriva ei, într-un demers pe care îl cataloghează drept „populism”.

Sunteți caraghios continuând linia aceasta. Am înțeles că vreți să vă protejați afacerile partinice din sectorul 1 cu orice risc. De la Romprest până la firmele Adp”, este răspunsul edilului, publicat în comentariile postării lui Sebastian Burduja.

Edilul îi mai acuză pe liberali că „nu îi vede nimeni” prin primărie și că nu depun proiecte pentru a fi discutate în cadrul ședințelor de consiliu local.

Am discutat cu preotul și cu doamna arhitect despre proiect și suntem de acord cu el. Nu vă mai agitați inutil. Românii sunt sătui de tehnicile de dezinformare și o astfel de retorică amintește de epoca triștilor securiști. Când mai aveți nelămuriri mă găsiți la primărie. Sunt acolo de dimineață până seara. Numai bine”, a adăugat primarul Sectorului 1.

Comentariul postat de Clotilde Armand: 

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *