Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Lia Olguța Vasiliescu: Nu i-am cerut Vioricăi Dăncilă să plece/ Am fost printre primii lideri care și-a prezentat demisia

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 27 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Lia Olguța Vasilescu spune că nu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă, așa cum s-a speculat în spațiul public, marți, în CEx. În plus, șefa de campanie a PSD susține că demisia întregului BPN este un lucru normal iar partidul trebuie să se reconstruiască cât mai repede.

„Citind presa la o cafea, văd că apare peste tot știrea că aș fi cerut eu, tocmai eu, demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului. Total greșit! Am fost printre primii lideri PSD care au asumat greșelile din campanie și nu numai și care și-a prezentat demisia. Ceea ce s-a întâmplat ieri, demisia întregului BPN, este un lucru normal și reconstrucția partidului trebuie să înceapă cât mai repede, fiindcă e un an greu în față”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Șefa de campanie a PSD a mai precizat că rolul pe care l-a avut a fost doar de a mobiliza partidul, iar în campania electorală a Vioricăi Dăncilă nu a făcut nicio strategie și nu a creat mesaje pentru candidat.

„În ceea ce ma privește, cred ca lumea și-a format o părere idilică despre rolul meu în această campanie. Eu nu am făcut strategii, nu am creat mesaje pentru candidat, nu am lucrat programul candidatului etc. Cu siguranță, o strategie gândită de mine nu s-ar fi pliat pe profilul candidatului. Toate astea au fost făcute de o firma de consultanță, selectată de doamna Dăncilă. Rolul meu a fost doar să mobilizez partidul. 19 județe au avut un scor electoral peste 40 la sută, iar alte 17 peste 30 la sută. Din punctul meu de vedere, anul viitor partidul poate scoate, fără probleme, un scor electoral cu 4 în față, mai ales ca PNL ne ajuta zilnic. Nu a fost o noapte a cuțitelor lungi, nu a fost scandal, nu au fost jigniri! Pur și simplu, ne așezăm în dispozitiv de lupta!”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com