Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Lia Olguța Vasilescu își cere scuze public pentru afrimațiile xenofobe făcute la adresa lui Klaus Iohannis

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 17 noiembrie 2019 Etichete:

Lia Olguța Vasilescu spune că își cere scuze pentru afirmațiile xenofobe făcute la adresa președintelui Klaus Iohannis, menționând că n-a vrut să lezeze comunitatea evreiască.

„Prin afirmatia facuta duminica seara: „Domnul Klaus Johannis cred ca se vede deja sef de lagar de concentrare si reeducă acolo PSD-istii”, nu am vrut, sub nicio forma, sa lezez sentimentele comunitatii evreiesti, care a fost cea mai afectata de crimele si ororile perioadei naziste. Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public! Am vrut doar sa apar sentimentele a peste doua milioane de membri si simpatizanti PSD care nu trebuie sa fie considerati vinovati ca voteaza cu un partid democratic! Dezbaterile electorale trebuie sa aiba limite si eu sunt prima care imi cer scuze daca se considera ca s-a ajuns prea departe!”, a scris Olguța Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul fostului ministru al Muncii vine după ce Olguța Vasilescu a afirmat și într-o apariție televizată că „Iohannis se și vede șef de lagăr”.

„Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com