Wednesday, July 3, 2024
Jurnalism corect


Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, va fi adus în România

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 22 decembrie 2023 Etichete: ,

Potrivit unor surse judiciare, Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, va fi adus la București în noaptea de 29 spre 30 decembrie.

Este vorba despre Ghiţă Laurenţiu, născut la 17.02.1988, domiciliat în Zaval, judeţul Dolj. El a fost depistat în Scoţia şi reţinut, urmând să  fie adus în ţară de Poliţia Română.

La data de 19 noiembrie, magistrații din Sibiu au emis mandate de arestare preventivă în lipsă pentru trei suspecți în cazul omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Aceștia, respectiv Zuleam Costinel Cosmin, Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian, sunt căutați de către polițiști. Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții implicați în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, se așteaptă să fie extrădat din Marea Britanie înainte de Revelion, conform surselor.

În cadrul dosarului sunt implicate cinci persoane, patru bărbați și o femeie. Un bărbat, care se află deja în arest preventiv pentru favorizarea făptuitorului, un alt bărbat se presupune că se află în prezent în țară, în timp ce femeia și ceilalți doi bărbați au părăsit teritoriul României.

Adrian Kreiner, omul de afaceri, a fost agresat și jefuit în propria sa vilă din Sibiu în noaptea de 6 noiembrie de către trei bărbați mascați, pierzându-și viața la spital pe 7 noiembrie.

Conform rechizitoriului crimei din Sibiu:„Asupra persoanei vătămate Kreiner Adrian, care se afla la parterul locuinţei, au fost exercitate multiple acte de violenţă la nivelul capului, trunchiului precum şi membrelor, după care a fost legată cu mâinile la spate şi posibil sufocată cu un covor, persoana vătămată fiind descoperită de organele de poliţie la ora 03.04 în stare de inconştienţă cu pulsul foarte scăzut, fiind necesară efectuarea manevrelor de resuscitare care au fost începute de către organele de poliţie şi continuate de către echipajul medical”.

 

Foto:  Poliția Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW