Friday, April 3, 2020
Jurnalism corect


Klaus Iohannis va participa, la Craiova, la Adunarea Regională a liberalilor din Sud-Vest şi Oltenia

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 21 septembrie 2019 Etichete: , ,

Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Craiova, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din Sud-Vest şi Oltenia. Este prima acțiune electorală la care președintele Iohannis participă după ce, vineri, și-a înregistrat candidatura la Biroul Electoral Central, împreună cu cele 2,2 milioane de semnături.

La Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din Sud-Vest şi Oltenia sunt așteptați peste 1.500 de simpatizanți liberali, parlamentari, dar și primari din zonă.

Printre cei care vor ţine discursuri se numără şeful statului, preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedinţii PNL Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Iulian Dumitrescu, vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu şi preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

Klaus Iohannis și-a înregistrat ieri candidatura pentru al doilea mandat la Președinția României. Liberalii au reuțit să strângă peste 2,2 milioane de semnături pentru susținerea acestuia.

Oficial, campania electorală începe pe data de 12 octombrie.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Citeste si:  Viorica Dăncilă: Ne dorim să avem votul de încredere al Parlamentului, dar în cazul în care nu îl obținem, Guvernul nu cade

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *