Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, despre moțiunea de cenzură: Da, este foarte adevărat că nu îmi doresc să treacă această moțiune

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 26 august 2020

Klaus Iohannis a criticat moțiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat, în contextul în care Marcel Ciolacu a spus că votul acesteia va avea loc în 31 august.

Președintele României a declarat că această moțiune de cenzură a fost dată „în bătaie de joc” de PSD și că „toată lumea își dă seama de ce nu trebuie să treacă această moțiune”.

Această moțiune de cenzură este prima, de la revoluție încoace, care se depune în Sesiune Extraordinară, cam în bătaie de joc din partea PSD. Da, este foarte adevărat că nu îmi doresc să treacă această moțiune. Cred că toată lumea își dă seama de ce nu trebuie să treacă această moțiune”, a declarat Klaus Iohannis.

În același timp, acesta nu crede că momentul ales de PSD pentru a depune moțiunea de cenzură este unul benefic pentru țară.

Suntem în pandemie, criză economică și oricum avem alegeri peste câteva săptămâni. Ce rost are o moțiune de cenzură în aceste condiții? Nu cred că PSD își imaginează sau își dorește să preia guvernarea. Cred că PSD își dorește să alunge țara în aer și acest lucru mi se pare grav. Sper să fie suficientă înțelepciune în Parlament să nu treacă această moțiune de cenzură”, a adăugat Președintele României, Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *