Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Interlopul Alex „Copil Bătrân”, finul lui Adi Mutu, intră în război la DNA cu ofițerii de filaj. Traficantul spune că este victimă, cu probe măsluite

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 24 august 2024

La Direcția Națională Anticorupție (DNA) a fost depus un document exploziv, iar autorul este nimeni altul decât finul lui Adrian Mutu, Alexandru Mihăilescu, zis Alex „Copil Bătrân” sau Alex Santiago. Interlopul acuză mai mulți polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești de „abuz în serviciu” în cazul anchetei care a dus la arestarea lui preventivă și trimiterea în judecată pentru trafic de droguri.

În luna martie a acestui an, Alex „Copil Bătrân”, prieten foarte bun cu Adrian Mutu, a fost „săltat” de DIICOT pentru trafic de droguri și, de-a lungul timpului, acesta a mai fost implicat în alte dosare penale care au vizat aceeași infracțiune.

Gândul prezintă informații în exclusivitate despre acest caz surprinzător, cu atât mai mult cu cât procurorii DNA au intrat deja pe fir și fac cercetări în care sunt vizați polițiștii BCCO reclamați de interlop. Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW