Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Incendiu puternic la un depozit din Afumați/ Cetățenii au fost avertizați să nu deschidă geamurile

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 27 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Un incendiu major s-a produs, vineri dimineața, la un depozit din localitatea Afumați. Hala de aproximativ 4000 de metri pătrați a ars în întregime.

La fața locului au intervenit 25 de autospeciale de stingere cu apă și spumă. Mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu patru autoscări, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare.

Cetățenii au fost avertizați prin Ro Alert să mențină pe cât posibil geamurile închise pentru a nu pătrunde fumul în locuințe.

În jurul orei 4:45, am fost informați la 112 despre un incendiu produs în localitatea Afumați. S-au trimis 10 echipaje de stingere. Primele echipaje care au ajuns la fața locului au constat că e vorba de o hală de aproximativ 4000 de metri pătrați, arsă în proporții de 80%, ulterior a ars în totalitate. Colegii mei au reușit limitarea propagării incendiului și la alte hale învecinate și la alte imobile. Într-un final s-a intervenit cu 25 de autospeciale de stingere cu apă și spumă , patru autoscări, două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, au fost trimise și echipaje CNADNR ca să facă măsurători ale concentrației de substanțe toxice în zonă. S-a trimis și mesajul Ro Alert în zona Afumați și în Sectorul 2, pentru a informa cetățenii despre acest incendiu și le-am făcut și câteva recomandări și anume, să mențină pe cât posibil geamurile închise astfel încât fumul să nu pătrundă în locuință. De asemenea, participanții la trafic să ne faciliteze deplasarea autospecialelor în trafic pentru a ajunge cât mai rapid la locul intervenției”, a declarat Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt ISU București-Ilfov, pentru mainnews.ro.

ISU București- Ilfov

ISU București- Ilfov

ISU București- Ilfov

Sursă foto: ISU București-Ilfov

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *