Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Înalt oficial din Pentagon, citat de CNN: SUA are dovezi clare că Armata Rusă a bombardat intenționat spitale în Ucraina

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 22 martie 2022

SUA are dovezi clare că Armata Rusă a bombardat intenționat infrastructură civilă spitale și locuri de adăpost, a declarat marți, 22 martie, un înalt oficial american din Pentagon, citat de CNN.

Potrivit acestuia, SUA a observat și alte activități ale forțelor armate rusești, care de asemenea s-ar încadra la crime de război.

Conform sursei citate, administrația Biden ajută cu furnizarea de dovezi pentru mai multe investigații aflate în derulare, ce vizează crime de război ale forțelor rusești.

„Administrația (n.r. – Biden) va ajuta la furnizarea de dovezi pentru multiplele anchete care au loc. Există dovezi clare că Federația Rusă comite crime de război prin aceste atacuri nediscriminatorii și intenționate asupra țintelor civile”, a declarat oficialul.

Sursa foto: Musienko Vladislav / UNIAN

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/inalt-oficial-din-pentagon-citat-de-cnn-sua-are-dovezi-clare-ca-armata-rusa-a-bombardat-intentionat-spitale-in-ucraina/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *