Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Haos în București. Protest AUR în centrul capitalei, la ASF

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 26 ianuarie 2024 Etichete: , , , ,

Un protest AUR are loc astăzi în centrul capitalei, în fața sediului Autorității de Supraveghere Financiară, blocând traficul din zonă. Liderul formațiunii, George Simion, împreună cu alți câțiva reprezentanți protestează față de creșterile necontrolate la prețurile RCA. Aceștia nu au fost primiți în sediul instituției și au declarat că intenționează să se îndrepte spre Piața Victoriei, la premierul Ciolacu, și că va trece și pe la alte instituții. 

AUR a orchestrat vineri, la ora 09.00, un protest în fața sediului ASF, manifestându-și nemulțumirea față de creșterea necontrolată a prețurilor RCA. La protest participă și președintele organizației AUR București, Mihai Enache.

George Simion a oprit mai multe mașini din trafic, încercând să convingă șoferii să se alăture protestului.

Protestatarii scandează ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, ”ASF, Mafie!”, ”Afară, afară, cu hoţii din ţară!”, ”Ce vrem noi, e şi pentru voi!”, ”PSD şi PNL, angajaţi la ASF”, ”Hoţii de la ASF, să deschidă uşile!”, ”Hoţii de la ASF, şi-au mărit salariile!”, ”Să vă fie frică, poporul se ridică!”.

Protestul nu a fost autorizat de Jandarmerie, astfel AUR va fi cel mai probabil amendat pentru manifestarea din fața sediului ASF.

Sursă foto: AUR / Facebook

Comentarii