Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Gigi Becali, atac misogin la adresa Vioricăi Dăncilă: Ce idei poate să aibă o femeie?/ Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării s-ar putea autosesiza

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 13 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Gigi Becali a declarat, la ieșirea din sediul DNA, că Viorica Dăncilă nu poate să fie președintele României pentru că este femeie. 

”Eu nu votez, eu n-am voie să votez. Păi ce să votez? Femeie? Am luat-o razna cu toţii? Mergem pe mirişte? Că face confruntare, domnule, cu Iohannis. Păi de ce eşti bărbat? Cum să faci confruntare cu o femeie? Ce idei poate să aibă o femeie? Eu spun ce spune Sfânta Scriptură, Hristos şi Sfântul Apostol Pavel. Femeia în funcţie de preşedinte nu are cum sa fie”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, unde ar fi fost chemat să ridice „o ordonanță de clasare”.

Preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării, Csaba Astalosz, a spus pentru mainnews.ro că CNCD s-ar putea autosesiza cu privire la această situație.

„O să mă consult cu colegii directori dacă este oportună demararea unei autosesizări. Eu nu pot să citez decât să citez din ‘Jurnalul fericirii’, ‘nu înțeleg de ce unii confundă religia cu prostia’”, a spus prețedintele CNCD.

sursa foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *