Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


BREAKING NEWS Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Măceșanu

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 15 ianuarie 2020 Etichete: ,

Parchetul General a validat rechizitoriul dosarului Caracal, iar procurorii DIICOT au dispus trimiterea acestuia în judecată. Gheorghe Dincă, principalul suspect pentru dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, va fi prezentat în fața judecătorilor Tribunalului Olt, fiind acuzat de 8 infracțiuni.  

Procurorul general al României, Bogdan Licu a confirmat, miercuri, rechizitoriul dosarului Caracal. Procurorii DIICOT au dispus mai departe trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurori de 8 infracțiuni, printre care și omor calificat și profanare de morminte. Vecinul său, Ștefan Risipițeanu, acuzat de viol în acest dosar, este și el trimis în judecată.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, transmite DIICOT.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com