Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Gabriela Firea: Toată lumea așteaptă de la Klaus Iohannis să le ceară demisia lui Orban și a lui Tătaru

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 noiembrie 2020 Etichete: , , , ,

Gabriela Firea susține că „toată lumea” așteaptă de la președintele Klaus Iohannis să le ceară demisia premierului Ludovic Orban și ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Fostul primar al Capitalei consideră că președintele ar putea deveni „părtaș” la „catastrofa sanitară” pe care ar fi provocat-o Guvernul Orban, dacă nu face acest lucru.

Cel mai important lucru pe are îl așteaptă toată lumea azi de la Klaus Iohannis, după evaluarea măsurilor de combaterea a pandemiei, este sa ceara demisia lui Orban si a lui Tataru! Daca nu va cere demisiile celor doi, va deveni părtas la catastrofa sanitară provocată de Guvernul Său! Iohannis trebuie să aleagă astăzi între Guvernul Său și siguranța cetățenilor în fața pandemiei”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu solicită demisia premierului Ludovic Orban și ministrului Nelu Tătaru

Fostul edil este de părere că tragedia de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț ar fi rezultatul eșecului Guvernului Orban în gestionarea pandemiei.

Tragedia de la Spitalul Piatra Neamț este rezultatul eșecului Guvernului Orban în gestionarea pandemiei. Este doar primul spital care a cedat sub presiunea creșterii numărului de pacienți COVID în stare severă, din cauza deciziilor aberante ale acestui Guvernului mai preocupat de alegeri, decât de pandemie. Astfel de tragedii trebuie evitate chiar cu prețul schimbării acestui guvern incompetent! Primii care trebuie să răspundă sunt cei care, prin deciziile lor incompetente au provocat această catastrofă sanitară! După an de guvernare, după ce au avut toate pârghiile legale, toate stările, de urgentă sau de alertă, când și-au pus mii de politruci în funcții de conducerea în Sănătate, este de-a dreptul revoltător ca Guvernul Orban să se spele pe mâni dând vina pe medici și asistente sau pe autoritățile locale care au dus greul pandemiei. Singura variantă corectă pentru Iohannis este de a aplica aceeași măsură ca și în cazul Colectiv, când a cerut demisia Guvernului. Orice altă variantă ar arăta că, și atunci, și acum, Iohannis joacă politic aceste tragedii”, a precizat Gabriela Firea.

Cel mai important lucru pe are îl așteaptă toată lumea azi de la Klaus Iohannis, după evaluarea măsurilor de combaterea…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 17 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com