Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: „În acești ani, norocul a fost doar pentru două sectoare care au avut primari destoinici: Robert Negoiță și Daniel Bălută” – VIDEO

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2024 Etichete: , , ,

Duminică, Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, și-a oficializat candidatura prin depunerea acesteia la Biroul Electoral Central. În timpul acestui eveniment, ea a exprimat critici cu privire la modul în care Nicușor Dan a gestionat orașul.

”Am depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei (…) Aveți în fața dumneavoastră oamenii care pot transforma Bucureștiul în bine (…) Dezvoltarea nu a existat și acolo unde au pornit proiectele ritmul lor a fost de melc. S-au pierdut aproape 4 ani de zile pentru că dacă măcar s-ar fi continuat proiectele PSD tot s-ar fi înregistrat un ritm decent (…) De ce avem nevoi? În primul rând de o echipă muncitoare (…) care să comunice cu cetățenii. Vreau să îi mulțumesc sincer domnului prim-ministru Marcel Ciolacu pentru sprijin și să îi mulțumesc anticipat pentru că va susține, sunt convinsă, toate proiectele Capitalei”

„Vom reporni toate șantiere, și publice și private. Vom avea grijă ca toți cei care construiesc în București să aibă grijă de oameni, să nu construiască doar blocuri ci și grădinițe, creșe, afterschool, spații verzi, locuri de joacă pentru copii și, de asemenea, intrări și ieșiri de siguranță pentru situații de urgență”, a transmis Gabriela Firea.

„În acești ani, norocul a fost doar pentru două sectoare care au avut primari destoinici: Robert Negoiță și Daniel Bălută care au făcut diferența și tot mai mulți bucureșteni vor să se mute în aceste sectoare pentru că ce se întâmplă în celelalte nu e normal, nu este demn de o capitală europeană. Vorbim de intersecții semaforizate și smartcity, dar avem șobolani, gropi, există mizerie și gunoaie. Evul mediu ca să caracterizez doar într-o singura sintagmă”, a continuat ea.

Întrebată despre o eventuală retragere din cursa electorală a lui Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea a subliniat că „are telefonul deschis” în cazul în care acesta dorește să discute, însă în prezent este ocupată cu campania și întâlnirile cu cetățenii. Ea a adăugat că „dacă mai este cale de întoarcere, doar domnia sa poate să declare”.

Firea a refuzat să comenteze declarația lui Cristian Popescu Piedone, care a afirmat că ea „a fost aruncată la gunoi și apoi reciclată” de către liderii PSD. În replică, ea a menționat că primarul Piedone are o familie și colege, subliniind că, cu siguranță, le prețuiește, și că nu dorește să răspundă cu aceeași monedă.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW