Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea: Îmi doresc să continui proiectele de la București / Ce a spus despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 septembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Gabriela Firea a declarat, la finalul ședinței de Guvern de miercuri, 7 septembrie, că își dorește să candideze la Primăria Capitalei pentru un nou mandat și a respins informațiile potrivit cărora și-ar dori să se înscrie în cursa pentru Palatul Cotroceni, la alegerile din anul 2024.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse a fost întrebat, în cadrul declarațiilor de presă susținute la finalul ședinței de Guvern de miercuri, dacă își dorește să candideze pentru un nou mandat de primar general al Capitalei.

Dacă sunt sănătoasă și în formă fizică maximă cu energie, putere de muncă, și aceasta este o problemă, la Primărie m-am îmbolnăvit foarte grav în ultimul an și nu a fost simplu pentru mine. Dacă sunt în forma de azi, să spunem (…), mi-aș dori să candidez din nou și să îmi continui proiectele care sunt înghețate, în special cele de mare infrastructură, din domeniul sănătății și social”, a răspuns Gabriela Firea.

Deși se bucură de susținerea partidului, Firea a menționat că nu se va supăra dacă partidul va alege un alt candidat.

Dacă colegii mei din PSD pun alt candidat care să fie, să spunem, mai mult decât aș putea eu să ofer ca și garanție, nu este cu supărare, în politică nu este cu supărare, nu am decât să accept că există un candidat mult mai pregătit decât mine (…) și îl voi susține(…)Există loc sub soare pentru toată lumea, eu așa consider”, a adăugat fostul primar al Capitalei.

În schimb, Gabriela Firea a exclus o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale.

Categoric, eu îmi doresc să continui proiectele de la București, nu s-a pus problema să vizez o altă funcție”, susține ministrul.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *