Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, despre taxa Oxigen: Vă dați seama că acum nu mai am curaj să vin cu astfel de propuneri

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 4 mai 2020 Etichete: , ,

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, spune că regretă faptul că proiectul Oxigen nu a fost acceptat, adăugând că nu mai are curaj să vină cu o astfel de propunere în condițiile în care contracandidații săi au răbufnit pe această temă.

​„E un regret că nu s-a putut accepta proiectul Oxigen. Proiectul a fost retras, am renunțat el. Dacă vreodată populația îl va accepta, probabil va fi altcineva care îl va implementa. Vă dați seama că eu acum nu mai am curaj să vin cu astfel de propuneri, după ce posibilii mei contracandidați la primărie au răbufnit contra acestui proiect, deși știau că e bun și se practică pe scară largă în Europa”, a declarat Gabriela Firea, pentru B1 TV.

Primarul General susține că sursa poluării din București nu este doar traficul, ci și arderile de deșeuri necontrolate.

„S-a vorbit că străzile nespălate provoacă poluare. E un nonsens, că în perioada asta s-au spălat până peste poate străzile, s-au dezinfectat. Totuși, în anumite zone, din cauza anumitor arderi necontrolate de deșeuri, s-a produs poluare. Cred că, după pandemie, trebuie luate în serios și alte motive pentru poluare, nu doar traficul”, a mai spus Firea.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com