Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea, despre Ludovic Orban: Mușcă și fuge

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sâmbătă, că premierul Ludovic Orban este „laș” pentru că ar evita o întâlnire cu ea. Acuzația vine în contextul în care premierul a spus că Firea a mers la Compania Națională de Investiții pentru a cere bani pentru o nouă sală polivalentă construită în București.

Aseară, în fief PNL – ca orice laș, fuge de o întâlnire cu mine, i-am lansat nenumărate invitații la un dialog direct într-o emisiune -, muscă și fuge. Ultima tâmpenie spusă aseară este că am avut „nesimțirea” să mă duc la Compania Națională de Investiții, să depun un proiect realizat de echipa mea, asigurând și cofinanțare, pentru realizarea unei săli polivalente în București, pe care, ca și alte săli mari din Capitală, să o folosească întreagă țară, și așa cum s-a întâmplat în trecut, când obiective de investiții din marile orașe și/sau municipii, au fost finanțate de către guvern, cum este și normal”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Primarul Capitalei susține că „nesimțire” este să tai fondurile pentru autostrăzi și spitale, atacându-l, din nou, pe premierul Ludovic Orban.

O „nesimțire” este să împrumuți țara că să-ți satisfaci sponsorii, dar să te plângi că nu ai bani de pensii și salarii, obrăznicie este să angajezi oameni fără studii, doar pentru că sunt soțiile sau odraslele sponsorilor, tupeu este să tăi fondurile pentru autostrăzi și spitale, indolența la guvernare este să ții în funcții miniștri penali și penibili, nesimțire este și să fi fost viceprimar al Capitalei și să te fi remarcat doar prin dorința fierbinte de a distruge sistemul de termoficare, în scurtele pauze când nu făceai chermeze în birou, stropite cu alcool din belșug, așa cum știe tot guvernul că făceai și când aveai birou prin Palatul Victoria”, a mai scris Firea.

Răspunsul primarului Capitalei vine în urma acuzațiilor premierului, care a spus, la Reuniunea Comitetului de coordonare al PNL Sector 1, că în București „nu s-a făcut nimic”.

”Câștigarea Bucureștiului e mai grea decât preluarea guvernării. Bucureștiul e într-o situație grea, cu Firea, e în insolvență. Nu s-a făcut nimic. Firea are nesimțirea să se ducă la Compania Națională de Investiții să îi ceară să finanțeze Sala Polivalentă. Banii au fost sifonați prin pomeni. Cum să plimbi pensionari prin Grecia?

Cum să dai vouchere pentru biciclete, când nu ai construit piste de biciclete. Este un dezastru administrativ cum nu a existat în București. Eu am crezut că apogeul nerealizărilor l-a atins Oprescu. Fraților, e mai rea Firea decât Oprescu, dacă puteți să vă imaginați. Noi nu am avut primar general, am avut purtător de cuvânt, show-men. Ea ne sfidează cu toate minciunile și cu toate nerealizările lor”, a declarat Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com