Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea anunță că își va retrage candidatura la Primărie, dacă Robert Negoiță sau Victor Ponta stau mai bine decât ea în sondaje

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iulie 2020 Etichete: ,

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, marți seara, că nu mai candidează pentru al doilea mandat dacă politicieni de stânga sau de centru-stânga, respectiv Robert Negoiță și Victor Ponta, sunt mai bine plasați în sondaje decât ea.

„Anunț în această seară că eu nu mai candidez, mă retrag, cu condiția ca cei care se află pe centru stânga sau pe stânga, să fie mai sus cu o poziție în sondajele electorale”, a declarat, marți seara, la Antena 3, Gabriela Firea.

Aceasta spune că nu se va ține de scaun, fiindcă viața sa nu se termină cu funcția de primar al Capitalei.

„Nu mă țin de scaun, nu m-am născut primar. Mi-am încheiat onorant un mandat de senator și am acoperit un mandat de primar general zic eu cu omoare. Dacă PSD sau alianță formată din partide ce centru sau centru stânga, eu nu mă țin de scaun, îmi văd de viața mea, pentru că viața nu se termină cu funcția de primar al Capitalei (…) Nu este niciun fel de amenințare, șantaj politic și nici nu vreau să se speculeze că Gabriela Firea este supărată pe PSD. Eu sunt om de echipă. Dacă echipa noastră găsește un candidat mai bun, îi strâng mâna, îi fac și campanie și îi și spun tot ce are nevoie”, a mai spus Firea.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com