Sunday, October 25, 2020
Jurnalism corect


Gabriela Firea acuză că este sabotată: Toată vara Guvernul, prin Ministerul Energiei, a ţinut în revizie CET-urile intenţionat

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 24 septembrie 2020 Etichete: , , ,

În vreme ce conductele de termoficare din București sunt neschimbate de zeci de ani, primarul Gabriela Firea acuză Guvernul de sabotaj prin intermediul Elcen, susținând că producătorul de energie termică ar fi ținut în revizie CET-urile intenţionat.

Totodată, deși promitea modernizarea Centurii Capitalei în 2016, după patru ani de mandat Gabriela Firea se derobează, pasând întreaga responsabilitate către Ministerul Transporturilor.

„După patru ani de zile în care am spus de câte ori am avut ocazia şi de câte ori am fost primită la televiziuni că problemele grave ale Capitalei nu au cum să fie rezolvate doar de către primarul general şi de primarii de sectoare pentru că sunt probleme structurale şi depind de ministere care aparţin Guvernului – centura este la Ministerul Transporturilor, deci la Guvern, însemnând traficul sufocant, poluarea, gropile de gunoi sunt avizate, autorizate de către Ministerul Mediului, mai departe Elcen-ul, apa caldă, toată vara Guvernul, prin Ministerul Energiei, a ţinut în revizie CET-urile intenţionat pentru ca bucureştenii să se supere pe Gabriela Firea. Luni va fi peste tot apă caldă că aşa a promis USR-ul, votaţi-ne că noi dăm apă caldă de luni, prin ţevile acestea de 60 de ani”, a declarat Gabriela Firea, miercuri seară, într-o emisiune la România Tv, citată de News.ro.

Gabriela Firea nu a prezentat pe parcursul emisiunii nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor sale.

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ Achizițiile de tramvaie, troleibuze și autobuze din București sunt „sabotate” chiar de Primăria Capitalei

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *