Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Fundația Renașterea, condusă de Mihaela Geoană, a primit donații de 14.200 de euro din partea familiei Mănescu

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 3 octombrie 2024

Fundația Renașterea, condusă de Mihaela Geoană, soția candidatului independent la alegerile prezidențiale Mircea Geoană, a primit, în 2023, o donație de 14.200 de euro din partea soților Rareș și Ramona Mănescu, conform unui răspuns transmis Digi24.ro. Donația a fost realizată în cadrul unui eveniment de strângere de fonduri organizat de o companie privată în octombrie 2023.

În cadrul evenimentului au fost licitate 16 produse. Soții Mănescu au licitat două obiecte, pentru care au plătit 14.200 de euro.

„Ca urmare a acestei licitații s-a făcut o donație de 14200 eur, reprezentând ambele obiecte licitate, având ca temei contractul de donație 350/09.10.2023”, se arată în răspunsul transmis de Mihaela Geoană publicației citate.

O anchetă internațională a scos la iveală faptul că Rareș Mănescu a înființat o firmă împreună cu un om de afaceri rus în perioada în care se ocupa de campania lui Mircea Geoană, pe vremea când acesta ocupa funcția de secretar general adjunct la NATO.

CITEȘTE ȘI: Geoană se plânge că ar fi victima unei conspirații a serviciilor rusești, după ce i-au fost devoalate legăturile cu controversatul Rareș Mănescu

Sursa foto: Facebook / Fundația Renașterea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW