Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


FOTO&VIDEO Complexul Geo Center a fost demolat | Ciprian Ciucu: Să vină cineva cu o investiție legală

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 15 aprilie 2022

Complexul Geo Center, aflat pe strada Prelungirea Ghencea, a fost demolat vineri dimineață, 15 aprilie, după cum a anunțat Primăria Sectorului 6. Potrivit unui comunicat de presă al administrației, magazinele au fost construite fără autorizație și funcționau de 28 de ani.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat, vineri dimineață, că nimeni nu are dreptul să ocupe în interes personal spațiul public.

„Nu facem altceva decât să punem în legalitate. Nu are nimeni dreptul să ocupe în interes personal spațiul public. Au fost destule. În plus, am dărâmat și garajele. Numai garajele au fost câteva sute. Din aceeași logică și aceeași politică pe care am aplicat-o în general, indiferent de ce înseamnă construcție pe spațiul public.

După cum știți, întotdeauna vin cu amenajări peisagistice. Ca să zic pe românește și drept, nu demolăm acum să îi dăm altcuiva spațiul. Și Băsescu a demolat chioșcurile. Noi considerăm că poate să vină cineva cu o investiție legală, cu autorizație de construire cu tot, pentru a desfășura pe spațiul public activități comerciale”, a declarat primarul Ciprian Ciucu.

El a menționat că pentru o nouă construcție în zonă va fi trecut prin Consiliul Local un regulament, iar doritorii „să vină să liciteze”.

Imagini: Primăria Sectorului 6

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *