Wednesday, January 26, 2022
Jurnalism corect


FOTO Plantație de canabis găsită de procurorii DIICOT în județul Mehedinți

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 7 octombrie 2019 Etichete: , ,

Procurorii din cadrul DIICOT împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova și SCCO Mehedinți au făcut 8 percheziții domiciliare la locuințele a 7 suspecți, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, scopul fiind destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Oamenii legii suspectează faptul că în județul Mehedinți, comuna Eșelnița, a fost constituit un grup infracțional organizat, ai cărui membri au înființat o cultură de plante de canabis, pentru a obține, după recoltare și prelucrare, drogul de risc canabis, urmând a fi comercializat.

În cadrul perchezițiilor efectuate, procurorii au descoperit o cultură de canabis pe un teren, constituită din plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, muguri de canabis proaspăt culeși, 12 telefoane mobile, precum și diferite echipamente necesare cultivării.

 

Procurorii au stabilit faptul că plantația de canabis a fost cultivată în luna mai 2019, iar membrii grupării s-au ocupat de îngrijirea și recoltarea acesteia.

Membrii grupului vor fi aduși în vederea audierii la sediul DIICOT-Biroul teritorial Mehedinți.

Inquam Photos/ Alexandru Busca

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *