Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, confirmat pozitiv cu coronavirus

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2021

Carmen Dorobăț, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, la câteva zile după ce a fost vaccinată împotriva virusului. Imunitatea în urma vaccinului apare după ce a fost administrată și cea de-a doua doză din serul produs de Pfizer și BioNTech.

Medicul Carmen Dorobăț s-a vaccinat pe 27 decembrie și ar fi urmat să primească în 28 de zile cea de-a doua doză de vaccin, pentru a-și asigura imunitatea împotriva coronavirusului.

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași a fost condamnată definitiv la finalul lunii noiembrie de judecătorii de la Curtea de Apel Iași la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

În același dosar a fost condamnat și soțul său, Gheorghe Dorobăţ, la 2 ani și trei luni de închisoare cu suspendare.

Soții Dorobăț au fost acuzați că ar fi luat mită de de la 124 de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași pentru a-i promova la examene.

De asemenea, aceasta și-a dat demisia din fruntea Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, după ce instanța a decis că nu mai poate ocupa funcția de conducere.

Sursă foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *