Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Fostul director al regionalei CNAIR Craiova, trimis în judecată pentru că ar fi ocupat funcția cu ajutorul unei diplome obținute fraudulos

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 iunie 2021

Bogdan Bratu, fost director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, a fost trimis, miercuri, în judecată de parchetul general pentru înșelăciune, după ce ar fi ocupat această funcție cu ajutorul unei diplome obținute fraudulos.

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai 2014 – prezent, Bogdan Bratu, ar fi indus și menținut în eroare CNAIR cu ocazia încheierii contractului de muncă și ulterior prin modificarea succesivă a acestuia prin acte adiționale (din 2014 până în 2021), prin depunerea la dosarul de angajare a unei diplome de licență emisă de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, document de studii obținut fraudulos.

Diploma de licență a fost desființată de Judecătoria Sectorului 4 București la data de 16.03.2016, prin sentința penală nr. 727 dispusă în dosarul nr. 15771/4/2015, precizează procurorii.

Compania de drumuri s-a constituit parte civilă în acest caz, solicitând recuperarea prejudiciului de 1 milion lei. Parchetul a pus sechestru pe două imobile care îi aparțin lui Bogdan Bratu.

Sursa foto: Facebook / Bogdan Bratu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/fostul-director-al-regionalei-cnair-craiova-trimis-in-judecata-pentru-ca-ar-fi-ocupat-functia-cu-ajutorul-unei-diplome-obtinute-fraudulos/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *