Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Atac armat într-un centru comercial din Copenhaga. Trei oameni au murit UPDATE

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 3 iulie 2022

UPDATE Trei oameni au murit în urma atacului armat dintr-un centru comercial din Copenhaga, potrivit Poliţiei care a arestat un suspect, un danez în vârstă de 22 de ani.

Știrea inițială

Poliția daneză a anunțat duminică, 3 iulie, că mai multe persoane au fost rănite, după ce o persoană a tras focuri de armă într-un centru comercial din capitala Copenhaga, relatează Reuters. O persoană a fost deja arestată de polițiști.

Poliția din Copenhaga a transmis pe Twitter că polițiștii au fost trimiși la centrul comercial Field’s după ce au fost raportate focuri de armă și a cerut oamenilor să trimită imagini și alte detalii relevante de la fața locului.

Presa locală a publicat imagini care arată polițiști înarmați la fața locului, precum și oameni care fug din centrul comercial.

Presupusul autor al atacului armat din Copenhaga a fost imobilizat şi arestat. Autoritățile au îndemnat cetăţenii să evite zona în care a avut loc incidentul.

Poliția nu a oferit informații suplimentare despre arestare și nici nu a precizat câte persoane au fost rănite. Aceștia au sfătuit persoanele aflate în interiorul centrului să rămână pe loc și să aștepte asistența poliției.

Acum, anchetatorii încearcă să afle motivul atacului armat.

Foto: Captură video/ Twitter

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW