Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Focuri de armă în județul Maramureș/ Un bărbat a fost rănit la picior după ce a amenințat cu un topor polițiștii

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 29 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un bărbat din localitatea Săcălești a amenințat polițiștii cu un topor, motiv pentru care agenții au fost nevoiți să execute un foc de avertisment, în urma căruia bărbatul a fost rănit ușor la picior.

Potrivit purtătorului cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, Florina Meteș, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși s-au deplasat la un imobil de pe raza localității Săcălești, după ce au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat este agresiv și face scandal la locuința sa.

„La vederea poliţiştilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre poliţişti cu un topor în mână, ameninţându-i. După somaţie, poliţiştii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat ameninţarea. Acesta a fost rănit la picior, fiind solicitat un echipaj de prim-ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale”, a precizat Florina Meteş.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

La locul evenimentului s-a deplasat, în cursul nopţii, o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanţelor producerii situaţiei.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/focuri-de-arma-in-judetul-maramures-politistii-au-folosit-arma-pentru/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com