Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu, despre campania de vaccinare din mediul rural: Este nevoie de susținerea autorităților locale, dar și de liderii de opinie – preoți, medici, polițiști

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 iunie 2021

Premierul Florin Cîțu cere autorităților locale, dar și liderilor de opinie din anumite comunități, precum preoții, medicii sau polițiștii, să se implice în campania de vaccinare din mediul rural, pentru a-i convinge pe oameni că vaccinarea reprezintă singura soluție în combaterea pandemiei de coronavirus. 

Trebuie să înţelegem cu toţii că ceea ce am putut să facem cu resursele noastre am cam făcut. Ca să ducem acum campania de vaccinare în rural, este nevoie de susţinerea autorităţilor locale, preşedinte de Consiliu Judeţean, prefect, primari, dar şi de liderii de opinie. Vorbim aici de preoţi, medici, poliţistul chiar”, a declarat Florin Cîțu, în cadrul unei declarații de presă susținută la Baia Mare.

Premierul a vizitat un centru de vaccinare drive-thru din Baia Mare, unde a întâlnit mai mulți tineri, printre care unii cu vârsta sub 18 ani.

Dacă vrem să revenim la normalitate, să trecem peste această perioadă de pandemie, trebuie să ne vaccinăm, pentru că doar aşa putem să reducem riscul de infectare”, a spus prim-ministrul.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *