Wednesday, July 3, 2024
Jurnalism corect


Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost trimiși în judecată pentru omor, după crima din februarie de la Padina

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 28 iunie 2024 Etichete: , ,

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, au fost trimiși în judecată pentru omor, vineri. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au trimis către judecători dosarul în care frații Marin sunt inculpați pentru omor, după odioasa crimă de la Padina din luna februarie. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a trimis vineri, 28 iunie, către judecători dosarul în care Frații Marin, fiii așa-numitei vrăjitoare Sidonia, sunt inculpați pentru omor. Aceștia au ucis un om de afaceri în timpul unei petreceri în stațiunea turistică Padina.

A fost dispusă trimiterea în judecată a celor trei inculpați, după cum urmează:

  • M.L. – omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase;
  • M.L.J. – omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase;
  • M.G.A. – omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Cei trei bărbați au fost arestati preventiv pentru câteva săptămâni, ulterior au fost trimiși în arest la domiciliu, după decizia Curții de Apel Ploiești.

Frații Marin au ucis cu bestialitate un om de afaceri, Sorin Anghel, în timpul unei petreceri din stațiunea turistică Padina. L-au înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit și i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. Inculpații au susținut că se aflau în legitimă apărare, însă probele din dosar i-au contrazis.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW