Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Familia Măceșanu cere intervenția CNA/ Cumpănașu: Este dreptul la apărare al familiei noastre. Începe o nouă fază a procesului

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 4 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Fostul candidat la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, unchiu Alexandrei Măceșanu, a declarat că familia fetei va transmite în cursul zilei de sâmbătă o sesizare către Consiliul Național al Audiovizualului prin care va solicita „protejarea minorei Alexandra Măceșanu și difuzarea doar a informațiilor aprobate prealabil de către familie”.

„Observ o avalansa de informatii despre Alexandra si cazul ei in ultimele zile. Urmeaza procesul si atragem atentia familia (TEODORA, IOAN, EU) si avocatul Moldovan tuturor sa nu mai dea informatii din dosar fara ACORDUL PREALABAIL al avocatului sau familiei. Este DREPTUL LA APARARE al familiei noastre si pentru vedetism ieftin al unora din afara presei nu dorim sa ne fie afectat acest drept. Nu consideram ca este o greseala a mass media care lucreaza cu informatii ci a celor care le furnizeaza. In acest sens parintii Alexandrei vor transmite astazi catre CNA o sesisare prin care se solicita protejarea minorei Alexandra Macesanu si difuzarea doar a informatiilor aprobate prealabil de catre familie”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

De asemenea, unchiul Alexandrei Măceșanu a menționat că începe o nouă fază a procesului și dreptul familiei fetei la apărare trebuie respectat.

„Incepe o noua faza a procesului si dreptul nostru la aparare trebuie respectat de catre toate partile. Afectarea acestuia poate conduce la erori judiciare si prejudicierea masurilor pe care le luam si le vom propune care tin de o strategie nepublica la aparare si care apartine EXCLUSIV familiei. Multumim tuturor pentru intelegere!”, a mai scris Cumpănașu pe Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com