Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Elena Lasconi îndeamnă la acțiune diplomatică, după decizia Rusiei de a închide Consulatul României de la Rostov pe Don: „România trebuie să reacționeze”

By Preda Maria , in Politic Stirile zilei , at 10 octombrie 2024 Etichete: , ,

Elena Lasconi, candidatul USR la alegerile prezidențiale, a transmis un mesaj ferm în care îndeamnă Executivul la acțiune diplomatică, după decizia Rusiei de a închide Consulatul General al României de la Rostov pe Don. Ea afirmă că România trebuie să reacționeze. 

Elena Lasconi a transmis un mesaj pe Facebook cu privire la decizia Rusiei de la sfârșitul anului trecut, de a închide Consulatul General al României de la Rostov pe Don. Elena Lasconi îndeamnă la acțiune diplomatică și afirmă că „România trebuie să reacționeze”, în consecință, respectiv să închidă Consulatul General al Federației Ruse de la Constanța.

Elena Lasconi a mai punctat faptul că România trebuie să denunțe acordul bilateral care stă la baza reprezentării diplomatice în România, pentru a apăra interesele țării.

 

România și cetățenii ei eu nevoie de lideri puși pe fapte, nu care să ne amețească din vorbe!”, a transmis Elena Lasconi, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de externe, a anunțat că începând cu data de 14 octombrie, Consulatul României de la Rostov pe Don va trebui să se închidă.

Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW