Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Două trenuri de pasageri au întârzieri de sute de minute din cauza unui tren de marfă care s-a defectat

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 3 septembrie 2024 Etichete: , ,

Două trenuri de pasageri care operează pe rutele Oradea-București Nord și București Nord-Teiuș-Cluj Napoca înregistrează întârzieri semnificative, de sute de minute, din cauza întreruperii traficului feroviar provocată de defectarea unui tren de marfă, care a dus la avarierea liniei de contact, potrivit news.ro.

”Ca urmare a întreruperii temporare a circulaţiei feroviare între staţiile Merişor şi Crivadia (din jurul orei 22:30 – 2 septembrie 2024 şi ora 04:20 – 3 septembrie 2024), din cauza defectării unui tren de marfă ce a condus la rupererea liniei de contact, au fost afectate trenurile IR 1922 Oradea – Bucureşti Nord – Mangalia şi IR 1835 Bucureşti Nord – Teiuş – Cluj Napoca care înregistrează întârzieri semnificative”, anunţă marţi dimineaţă CFR Călători.

Trenul care pleacă din Oradea are o întârziere de 450 de minute, iar cel care se îndreaptă spre Cluj-Napoca are o întârziere de 351 de minute la sosirea în Teiuș.

Pasagerilor trenului IR 1922 li se va oferi apă și produse preambalate în stația Craiova. În plus, pentru a prelua pasagerii acestui tren care urmau să urce pe traseu, trenul IR 1994 Craiova-Mangalia a fost suplimentat cu două vagoane în stația Craiova și cu trei vagoane în stația București Nord.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW