Thursday, July 4, 2024
Jurnalism corect


Dosar penal în cazul accidentului dintre o cisternă şi un TIR, pe Centura Capitalei, soldat cu un deces

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 18 mai 2023 Etichete: , , , , , ,

Poliţia a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în urma accidentului produs în această dimineață(n.r. 18 mai) pe Centura Capitalei, în urma căruia o persoană a murit, iar alta a fost rănită.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au stabilit faptul că, în cauză, este vorba despre un accident rutier, produs între o autocisternă şi un autotir. A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Ilfov.

Accidentul s-a produs pe DNCB Măgurele- Jilava, la km 44, între o cisternă și un alt autotren de transport marfă,  într-o zonă împădurită, lângă calea ferată. În urma coliziunii, cisterna a izbucnit în flăcări  Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu cinci autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN, o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF.

Sursă foto: ISU Ilfov

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW