Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Doina Pană, la DIICOT în dosarul otrăvirii cu mercur: Am supărat foarte tare mafia lemnului

By Andreea Traicu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 1 iulie 2019 Etichete: , , , ,

Doina Pana a mers, luni, la DIICOT, pentru a se interesa de dosarul de tentativă de omor și constituire a unui grup infracțional organizat, deschis după ce a reclamat că ar fi fost otrăvită cu mercur, potrivit unor surse judiciare. 

Doina Pană: Am supărat foarte tare mafia lemnului

„Eu am fost de multe ori la DIICOT, cred ca de 4, 5 ori. Fac foarte multe audieri, mi au dat si o copie dupa dosar si de cate ori au o nelămurire şi vor sa o clarifice, mă invită, e ceva firesc. Deocamdată persoanele audiate nu sunt considerate în cercul de suspecţi. Ancheta avansează şi parcă se accelerează”, a declarat Doina Pană la Antena 3.

Întrebată dacă mafia lemnului ar putea avea vreo implicare, aşa spunea Liviu Dragnea, Doina Pana a spus: „Da, de la început am suspectat că de acolo mi se trage. Am suparat foarte tare în acest domeniu, au fost pagube uriaşe”.

Cercetări in rem pentru tentativă de omor

Procurorii DIICOT fac cercetări in rem în acest caz.

„Nu avem niciun suspect, însa in cauza au fost audiate mai multe persoane. S-a dispus si un raport de expertiza medico-legala. La momentul acesta nu putem face publice mai multe amanunte, pentru ca tin de apanajul procurorului de caz”, spunea șeful DIICOT în luna mai, după deschiderea dosarului.

Fostul ministru al Apelor a susținut că acesta a fost motivul demisiei din guvernul Tudose.

După acuzațiile publice privind otrăvirea cu mercur, Liviu Dragnea, la acel moment președinte al PSD, spunea că Doina Pana a fost un ministru curajos care „a deranjat niște interese uriașe”.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com