Monday, July 8, 2024
Jurnalism corect


Doi copii de cinci ani, agresați sexual de educatorul unității de învățământ

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 11 iunie 2024 Etichete: , , ,

Pe 10 iunie 2024, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost alertați de către directorul unei școli cu privire la o posibilă agresiune sexuală asupra a doi copii de 5 ani. Principalul suspect în acest caz este educatorul celor doi copii.

Polițiștii s-au deplasat imediat la unitatea de învățământ pentru a discuta cu directoarea. Ulterior, atât aceasta, cât și părinții copiilor au fost chemați la secția de poliție pentru a fi audiați. Investigațiile preliminare sugerează că educatorul ar fi profitat de incapacitatea copiilor de a înțelege și a-și oferi consimțământul, din cauza vârstei fragede, pentru a-i agresa sexual în timp ce se afla în unitatea de învățământ.

În prezent, poliția caută dovezi pentru a clarifica situația și a lua măsurile legale necesare. Cazul este investigat de polițiști sub supravegherea unui procuror specializat în abuzuri sexuale asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW