Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Directorul OMS: Lumea nu se va întoarce, cel puțin în viitorul apropiat, la normalul de dinaintea pandemiei de coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Directorul Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, susține că lumea nu se va întoarce, cel puțin în viitorul apropiat, la normalul de dinaintea pandemiei de coronavirus.

Tedros Adhanom Ghebreyesus a precizat în cadrul unei conferințe de presă organizată la Geneva că nu există o „foaie de parcurs” în ceea ce privește rezolvarea situației actuale și reîntoarcerea rapidă la viața și normalitatea dinaintea pandemiei de coronavirus.

„E nevoie să ajungem la o situație de sustenabilitate în care controlăm adecvat virusul fără să ne oprim viețile complet sau să mergem tiptil de la o carantină generalizată la alta”, a adăugat el.

Oficialul susține că pentru a atinge acest deziderat este nevoie de o concentrare a guvernelor pentru reducerea mortalității și suprimarea transmiterii virusului. Ghebreyesus a mai menționat că este nevoie de o comunitate „împuternicită și implicată” în care oamenii iau măsuri pentru a proteja întreaga comunitate, dar și a unui răspuns puternic și coerent din partea guvernelor.

Șeful OMS a mai spus că până la dezvoltarea unui vaccin, instrumentele pe care le avem acum trebuie folosite pentru a suprima transmiterea virusului.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/directorul-oms-lumea-nu-se-va-intoarce-cel-putin-in-viitorul-apropiat/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW