Monday, July 8, 2024
Jurnalism corect


Dăncilă îl atacă pe Iohannis, într-un mesaj de ziua Educației: Este trist când vedem interesele polititice ale unui om venit din rândul profesorilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 5 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de Ziua Educației și s-a folosit de acest prilej pentru a-l critica, din nou, pe Klaus Iohannis. Premierul României spune că este trist când se văd „interesele politice și electorale ale unui om venit chiar din rândul profesorilor”.

„Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, îi sărbătorim pe cei care și-au asumat nobila misiune de a modela destine și de a fi promotori ai cunoașterii. Dezvoltarea unei țări se raportează și la nivelul de educație al populației, unde rolul profesorilor este esențial.(…)

Guvernul și-a respectat promisiunile făcute până acum profesorilor și vom continua pe acest drum, pentru că ne dorim pentru România un sistem de educație performant, cu profesori motivați și investițiile necesare unei infrastructuri moderne în învățământ.

Vă asigur că munca profesorilor se bucură de toată aprecierea mea și a guvernului. Firesc ar fi ca domeniul educației să se bucure de aceeași apreciere din partea tuturor. Este trist, însă, când vedem că interese politice sau electorale, culmea, ale unui om venit chiar din rândul profesorilor, pun între paranteze munca altor cadre didactice și a unei generații de tineri gata să pășească în cariera frumoasă de medic”, transmite Viorica Dăncilă.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW