Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna: Klaus Iohannis mi-a promis că dacă ajungem în turul II va fi o dezbatere între noi doi/ E foarte clar că următoarea guvernare va fi USR PLUS – PNL

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 8 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Liderul USR, Dan Barna, a mers pe jos, vineri, în București pentru a vorbi cu românii. A fost întrebat despre o dezbatere electorală reală, iar candidatul la prezidențiale a răspuns că a vorbit deja cu președintele Klaus Iohannis și acesta i-a promis că în turul II va fi o dezbatere, dacă ajung ei doi.

”Am vorbit deja cu Iohannis, când au fost negocierile pentru Guvernul Orban. Mi-a promis că dacă ajungem în turul II va fi o dezbatere între noi doi. Deci, votați-mă pe mine în primul tur, să scăpăm de PSD și în turul II vom discuta, vom dezbate și atunci vă convingeți”, a spus Dan Barna.

De asemenea, candidatul USR PLUS la prezidențiale a mai spus că se lucrează la pregătirea unui noi guvern format din PNL și USR.

„Am o relație foarte bună cu Orban pentru că e foarte clar că următoarea guvernare va fi USR PLUS – PNL. Și asta o construim de acum. Dincolo de pozitii radicale, colaborarea pe fond va fi necesară pentru că trebuie să facem niște reforme, sa schimbam Constituția și sa avem majoritate”, a spus Dan Barna, la o întâlnire cu susținătorii USR.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com